Úvod Aktuality Havárie vody

Havárie vody

Informace o mimořádných haváriích vodovodních řadů.

Vážený zákazníku, využijte nabídky společnosti Středočeské vodárny, a.s. (SVAS) a aktivujte si nyní službu SMS info. Získáte tak informace o haváriích a plánovaných odstávkách vody, které se týkají vámi zvolené oblasti, a to zcela BEZPLATNĚ přímo do vašeho mobilu.

Tato služba je vhodná i pro zákazníky, kterým handicap nedovolí přečíst si SMS zprávu ve svém mobilním telefonu. Potřebnou informaci mohou získat pomocí hlasových zpráv na mobilní telefon či pevnou linku. Hlasové zprávy mají možnost využívat i ti zákazníci, pro které je čtení SMS zpráv obtížné.

Podrobnější informace a registraci naleznete zde nebo na zákaznické lince 840 121 121 nebo 602 128 127. V případě, že zašlete prostřednictvím SMS zprávu s textem VEOLIA  na číslo 720 001 112, kontaktuje vás operátor zákaznické linky SVAS a provede registraci společně s vámi.

Havárie můžete nahlásit na zákaznickou linku 840 121 121  nebo 602 128 127 nebo prostřednictvím našeho formuláře

 

 

Přehled řešených havárií k 19. 3. 2024, 12:30

Obec
Část obce
Adresa
Vliv
NZV
Upřesnění
Kralupy nad Vltavou,
Kralupy nad Vltavou,
Poděbradova
Přehled výluk zásobování: Ano
Přehled náhradního zásobování: -
Upřesnění: Předpoklad do 17:00

Zdroj dat: Technický informační systém
(c) 2014 Popron Systems s.r.o. & Solutions and Services, a.s.

V případě, že daná havárie má ve sloupci Vliv uvedeno „Ano” můžete rozkliknutím zobrazit seznam ulic s přerušenou nebo omezenou dodávkou vody touto havárií. Přehled všech dotčených odběrných míst je zobrazen zde.

V případě, že daná havárie má ve sloupci NZV uvedeno „Ano” můžete rozkliknutím zobrazit seznam způsobů zajištění náhradního zásobování vodou k této havárii.

V průběhu manipulací na vodovodu (uzavírání a následné napuštění po opravě havárie) může dojít k dočasnému omezení dodávky vody v okolí havárie a také případně ke krátkodobému zákalu vody.

Ve sloupci Upřesnění je uveden mimo jiné předpokládaný čas dokončení opravy havárie. Uvedené časy jsou orientační a mohou se měnit. U havárií, u kterých předpokládaný čas uveden není, nelze ještě ani přibližně stanovit.

Omlouváme se všem odběratelům za případné komplikace způsobené haváriemi, na jejichž odstranění intenzivně pracujeme a děkujeme za pochopení.

Rezervace termínu

Rezervujte si termín schůzky v zákaznických centrech SVAS

Portál vyjadřování a objednávek

Potřebujete zjistit polohu vodárenských sítí nebo získat technické vyjádření k Vašemu stavebnímu záměru? Využijte prosím Portál vyjadřování a objednávek, který naleznete zde.

Cena vody v roce 2024

Technické standardy