Úvod Média Tiskové zprávy 2023

Den otevřených dveří ve Future Tower

Den otevřených dveří ve Future Tower

27. únor 2023

V souvislosti s oslavami Světového dne vody připravila společnost Středočeské vodárny a.s. pro veřejnost malý dárek.

Dne 20.3.2023 od 13.00 mají zájemci v rámci Dne otevřených dveří ve Future Tower ( zrekonstruovaný vodojem v areálu vodáren ) navštívit tuto unikátní stavbu oceněnou titulem Stavba roku 2020. Vzhledem k omezeným kapacitám ( 30 osob na 1 prohlídku) je nutné se na prohlídku zaregistrovat a to v následujících možných časech :

13.00, 13.45, 14.30, 15.15 a 16.00

V případě Vašeho zájmu posílejte své rezervace na email : andrea.rabasova@svas.cz. Do názvu emailu napište text  : Rezervace FT. Dále uveďte, prosím, své jméno, počet osob a čas požadované rezervace.

AKTUALIZACE 16.3.2023

Vzhledem extrémně vysokému počtu zájemců o prohlídku se nám podařilo organizačně zajistit ještě jeden doplňkový termín prohlídky a to v 16.45.

Počet míst je opět omezen z kapacitních důvodů. S ohledem na neúplné informace, které byly převzaty zcela bez našeho vědomí a nenabídly správné informace o způsobu rezervace, jsou všechny naše informační kanály zavaleny požadavky na rezervaci. Není tedy možné evidovat ani dřívější nepotvrzené rezervace a ani rezervace, které byly zaslány jinou cestou, než jak je uvedeno výše. V případě  vašeho zájmu je tedy nutné zaslat novou rezervaci dle výše uvedeného postupu - na rezervace zaslané jiným způsobem než je uvedeno výše nebude brán zřetel.

Děkujeme za pochopení a budeme se těšit na vaši návštěvu.

AKTUALIZACE 17.3.2023

Všechny časy prohlídek bohužel již plně obsazeny. 

Rezervace termínu

Rezervujte si termín schůzky v zákaznických centrech SVAS

Portál vyjadřování a objednávek

Potřebujete zjistit polohu vodárenských sítí nebo získat technické vyjádření k Vašemu stavebnímu záměru? Využijte prosím Portál vyjadřování a objednávek, který naleznete zde.

Cena vody v roce 2024

Technické standardy