Úvod Média Tiskové zprávy 2022

Středočeské vodárny pomáhají

Středočeské vodárny pomáhají

14. listopad 2022

V průběhu října a listopadu jsme již tradičně navštívili speciální MŠ a ZŠ na Stochově v rámci naší spolupráce s Nadačním fondem Slunce pro všechny, která trvá již 13 let

Během první návštěvy se zaměstnanci Středočeských vodáren a.s. nejprve ujali úklidu školní zahrady, kde shrabali popadané listí a vyčistili zahradu od zbytků větví a šišek.  Počátkem listopadu jsme se do Slunce opět vrátili, tentokrát abychom pomohli se zdobením vánočních perníčků, které budou součástí nabídky charitativního vánočního prodeje výrobků klientů Slunce a také dobrovolníků. Výtěžek z prodeje je určen na nejrůznější aktivity školy Slunce a Centra služeb Slunce všem a věříme, že i tento rok se organizátorům podaří vybrat touto cestou významnou částku a podpořit tak Nadační fond Slunce pro všechny.

Naše šikovné kolegyně znovu naplnily několik přepravek nádherně nazdobených perníčků. Všem, kteří se firemního dobrovolnictví zúčastnili, patří obrovský dík, všechny formy firemního dobrovolnictví potvrzují společenskou odpovědnosti skupiny Veolia a každé podobné pomoci našich zaměstnanců si velmi vážíme.

http://www.slunce.info/nadacni_fond.html

Rezervace termínu

Rezervujte si termín schůzky v zákaznických centrech SVAS

Portál vyjadřování a objednávek

Potřebujete zjistit polohu vodárenských sítí nebo získat technické vyjádření k Vašemu stavebnímu záměru? Využijte prosím Portál vyjadřování a objednávek, který naleznete zde.

Cena vody v roce 2024

Technické standardy