Úvod Média Tiskové zprávy 2022

Adventní prodej vynesl letos Slunci částku 36 700 Kč

Adventní prodej vynesl letos Slunci částku 36 700 Kč

2. prosinec 2022

Letos jsme již tradičně podpořili  Nadační fond Slunce pro všechny nákupem jejich vánočních výrobků.

Letošní prodejní akce, která se konala ve středu 23.11.2022, byla opět úspěšná. Nadační fond si z vodárny odvezl celkovou částku 36 700 Kč.

Každoročně se všichni zaměstnanci Středočeských vodáren na vánoční prodej velmi těší. Mají možnost zakoupit si krásné výrobky a vynikající cukroví a zároveň svým nákupem podpoří dobrou věc. Hitem jsou jednoznačně krásné adventní věnce, populární jsou ale všechny druhy moučníků i vánoční cukroví.

adventní prodej 2022cPodle informací od paní Martiny Ebertové z NF Slunce pro všechny je zájem o výrobky klientů Slunce ze strany našich zaměstnanců veliký. Fronty se začínají tvořit, ještě než stačí všechny svoje výrobky vybalit. Výtěžek z prodejní akce použijí jako vždy na podporu sociálně slabších dětí a žáků školy Slunce a uživatelů sociálních  služeb Centra služeb Slunce všem.

Jsme rádi, že tato tradice, která trvá již od roku 2009, úspěšně pokračuje a přejeme všem, kteří si výrobky zakoupili, aby jim zkrášlily domovy nebo chutnaly při vánočních pohádkách.

Za nákup výrobků, které pomáhají,  děkujeme všem našim zaměstnancům a budeme se těšit na příští rok.

Rezervace termínu

Rezervujte si termín schůzky v zákaznických centrech SVAS

Portál vyjadřování a objednávek

Potřebujete zjistit polohu vodárenských sítí nebo získat technické vyjádření k Vašemu stavebnímu záměru? Využijte prosím Portál vyjadřování a objednávek, který naleznete zde.

Cena vody v roce 2024

Technické standardy