Úvod Média Tiskové zprávy 2021

Vodárny rozšiřují online komunikaci

Vodárny rozšiřují online komunikaci

19. říjen 2021

Na počátku tohoto týdne uvedly Středočeské vodárny a.s. do ostrého provozu Portál vyjadřování – elektronický nástroj pro komunikaci s klienty.

S jeho pomocí bude možné vyřídit veškerou agendu technického vyjadřování bez nutnosti osobní návštěvy společnosti.

„Silným impulzem pro rozšíření elektronických služeb bylo zjednodušení procesu a zajištění většího komfortu pro zákazníky v době omezení osobního kontaktu v rámci protiepidemických opatření“ uvedl provozní ředitel Bc. Pavel Pobříslo.

Žádosti o různé typy vyjádření je nyní možné podat elektronicky na standardizovaném formuláři. „Zákazníkům je předkládána verze, která prošla několikaměsíčním testováním. Uživatelská přívětivost je zajištěna pomocí webového rozhraní, které intuitivně vede žadatele. Položky jsou dále doplněny bublinkovou nápovědou“ vysvětlil ing. Josef Kyncl, manažer projektu.

V rámci rozdělení kompetencí byl na počátku roku útvar technického vyjadřování převzat společností Vodárny Kladno – Mělník a.s. Portál vyjadřování funguje jako společný projekt obou společností a přístup do on-line formuláře je z webových stránek obou společností.

 

Portál je přístupný ZDE

Rezervace termínu

Rezervujte si termín schůzky v zákaznických centrech SVAS

Portál vyjadřování a objednávek

Potřebujete zjistit polohu vodárenských sítí nebo získat technické vyjádření k Vašemu stavebnímu záměru? Využijte prosím Portál vyjadřování a objednávek, který naleznete zde.

Cena vody v roce 2024

Technické standardy