Úvod Média Tiskové zprávy 2020

Tisíce lidí využívají SMS zprávy z vodáren

20. srpen 2020

O aktuálních odstávkách vody informují Středočeské vodárny a.s. (SVAS)

také prostřednictvím SMS zpráv. Tuto službu dnes využívá už 10 729 zákazníků.

„Služba SMS Info zahrnuje zasílání informací o haváriích a plánovaných odstávkách vody včetně předpokládaného termínu ukončení odstávky. Zájem o její využívání v roce 2019 opět vzrostl a přihlásilo se k ní celkem 10 729 zákazníků SVAS. Naše společnost ji zákazníkům nabízí od listopadu 2007,“ vyjmenovala mluvčí SVAS Lenka Kozlová.

Bezplatná služba je vhodná i pro zákazníky, kterým případný handicap nedovolí si SMS přečíst. Potřebnou informaci mohou totiž získat pomocí hlasových zpráv na mobilní telefon či pevnou linku. Hlasové zprávy mají možnost využívat i ti zákazníci, pro něž je čtení SMS zpráv obtížné.

„Celkem od počátku zavedení služby již bylo rozesláno na 148 581 SMS zpráv, z toho za loňský rok to bylo celkem 23 282 zpráv,“ spočítala Kozlová.

Ke službě SMS Info se lze on-line zaregistrovat na webových stránkách společnosti www.svas.cz v sekci Zákaznický portál.

Rezervace termínu

Rezervujte si termín schůzky v zákaznických centrech SVAS

Portál vyjadřování a objednávek

Potřebujete zjistit polohu vodárenských sítí nebo získat technické vyjádření k Vašemu stavebnímu záměru? Využijte prosím Portál vyjadřování a objednávek, který naleznete zde.

Cena vody v roce 2024