Úvod Média Tiskové zprávy 2020 Středočeské vodárny vychází vstříc zákazníkům

Středočeské vodárny vychází vstříc zákazníkům

30. duben 2020

Postupné uvolňování epidemických omezení pootvírá Středočeským vodárnám, a.s. možnost obnovení některých zákaznických služeb.

K těm aktuálně nejžádanějším patří dovoz pitné vody cisternami a otevření zákaznických center. Krizový štáb vodáren za účasti primátora města Kladna, ing. Dana Jiránka, přijal mimo jiné tato rozhodnutí:

• Zejména do míst s akutním nedostatkem pitné vody bude možné od 4. 5. zajistit cisternový dovoz. Týká se to např. individuálních domovních nádrží nebo studen, v závislosti na kapacitních možnostech pak případně i bazénů. Žádosti o využití této služby je nutno směřovat na mail cisterny@svas.cz.
  • Počínaje 18.5. bude možné v úterky a čtvrtky v době od 8:00 do 15:00 navštěvovat zákaznická centra Středočeských vodáren a.s. v Kladně a Mělníku. Aby nedocházelo k nežádoucímu setkávání a bylo možné dodržet hygienická omezení, bude pro každého zákazníka vytvořen dostatečný časový prostor, čímž bude kapacita center omezena. Podmínkou uskutečnění návštěvy je proto předchozí rezervace na stránkách svas.cz a jejím důvodem by měly být zejména neodkladné případy. Běžné záležitosti, jako je hlášení odečtů, platby či nové přípojky budou i nadále řešeny bez osobního kontaktu.