Úvod Média Tiskové zprávy 2020 Novým provozovatelem vodohospodářského zařízení na Slánsku je společnost Slavos Slaný, s.r.o.

6. leden 2020

Vodohospodářské zařízení ve městě Slaný a obcích na Slánsku

nově provozuje od 1. 1. 2020 společnost Slavos Slaný, s.r.o.

Společnost Středočeské vodárny, a.s. (SVAS), která od roku 2005 v dané oblasti působila, měla uzavřenou smlouvu o provozování vodárenské infrastruktury v majetku města Slaný a Vodohospodářského sdružení obcí Slánské oblasti do 31. 12. 2019. SVAS připravila jednotlivé kroky k předání vodohospodářské infrastruktury vlastníkovi a provozovateli k tomuto datu. Veškerým subjektům se bezproblémové předání podařilo provozovaného majetku bez dopadu na odběratele.

Společnost Slavos Slaný, s. r. o. tak působí ve městě Slaný a v obcích Beřovice, Dřínov, Hobšovice, Jedomělice, Jemníky, Knovíz, Královice, Libovice, Líský, Pozdeň, Podlešín, Přelíc, Řisuty, Studeněves, Tuřany, Zvoleněves, Želenice, Žižice.