Úvod Média Tiskové zprávy 2020 Ministr Toman u vodohospodářů na Kladně

Ministr Toman u vodohospodářů na Kladně

11. srpen 2020

Pracovní cestu s tématy vody a vodního hospodářství ve Středočeském a Plzeňském kraji

absolvoval na konci minulého týdne ministr zemědělství Miroslav Toman. Návštěvu zahájil  v pátek 7. srpna 2020 ve Středočeských vodárnách a.s.

Prohlédl si Future Tower Kladno – rekonstruovaný věžový vodojem s moderním dispečinkem využívajícím smart technologie, unikátní Povodňový informační systém a na závěr zhlédl film o přestavbě věžového vodojemu.

V diskuzi, která následovala po oficiální části návštěvy, mj. poděkoval vedení společnosti Středočeské vodárny a.s. za tuto výjimečnou stavbu a ocenil zkušenosti a pracovní nasazení zaměstnanců ve zvládání úkolů v této složité době. Závěrem vyzdvihl spolupráci s vlastnickou společností Vodárny Kladno – Mělník a.s., která je na profesionální úrovni a ve vzájemném respektu.

IMG_7842 (1)IMG_9978 (1)IMG_9947 (3)