Úvod Média Tiskové zprávy 2024

Středočeské vodárny pořádají Den otevřených dveří ve Future Tower

Středočeské vodárny pořádají Den otevřených dveří ve Future Tower

1. březen 2024

21.března 2024 od 13.00 mají zájemci v rámci Dne otevřených dveří ve Future Tower  možnost navštívit tuto unikátní stavbu.

VŠECHNY TERMÍNY JIŽ OBSAZENY.

Vzhledem k velkému zájmu o prohlídku jsme přidali další termín, bohužel i ten je již obsazen. Sledujte, prosím, naše www.stránky, informace o konání dalšího Dne otevřených dveří najdete zde.

Zrekonstruovaný vodojem v areálu vodáren je jednou z kladenských dominant. Svým návštěvníkům nabízí unikátní rozhled, ale i řadu technologických zajímavostí. Expozice připravené zejména jako doplnění výukových programů pro žáky základních škol nabídnou možnost nahlédnutí do života ve vodě a kolem vody, věnují se vodním ekosystémům a ochraně přírody. Návštěvníkům rádi představíme také Biopark Kladno, který byl pro veřejnost zpřístupněn na podzim roku 2023. Akce se uskuteční v rámci oslav Světového dne vody, který připadá na pátek 22.března.

Vzhledem k omezeným kapacitám ( 30 osob na 1 prohlídku) je nutné se na prohlídku zaregistrovat a to v následujících 6 možných termínech 21.3.2024:

13.00, 13.45, 14.30, 15.15, 16.00 a 16.45

V případě Vašeho zájmu posílejte své rezervace na email : dagmar.rakosnikova@svas.cz. Do názvu emailu napište text  : Rezervace FT. Dále uveďte, prosím, své jméno, počet osob a čas požadované rezervace.

 

Rezervace termínu

Rezervujte si termín schůzky v zákaznických centrech SVAS

Portál vyjadřování a objednávek

Potřebujete zjistit polohu vodárenských sítí nebo získat technické vyjádření k Vašemu stavebnímu záměru? Využijte prosím Portál vyjadřování a objednávek, který naleznete zde.

Cena vody v roce 2024

Technické standardy