Úvod Média Tiskové zprávy 2017 Slunce rozsvítilo vodárnu za více než 29 tisíc korun

Slunce rozsvítilo vodárnu za více než 29 tisíc korun

30. listopad 2017

Již po deváté připravily Středočeské vodárny, a.s. (SVAS) nejen pro svoje zaměstnance, ale i návštěvníky vodárny prodejní akci

výrobků klientů Nadace Slunce pro všechny. Ve středu 29. 11. 2017 se proměnila recepce SVAS na Kladně v malý trh s různým adventním zbožím. Nadační fond si z akce odvážel neuvěřitelných 29 342 Kč.

20171129_085209„To, že se v loňském roce překročila magická hranice 28 tisíc korun, nám připadal takový vrchol, který se již těžkou překoná. Opak je však pravdou. Takový zájem o výrobky předčil všechna očekávání. Získat za hodinu prodejem téměř 24 tisíc korun, je neskutečné,“ řekla Martina Ebertová z NF Nadace Slunce pro všechny.

„V letošním roce jsme připravili pro adventní prodej několik novinek. Naši žáci vyrobili krásné ozdoby, vánoční blahopřání či postavičky sněhuláků, které měly velký úspěch. Výtěžek z prodeje je určen na aktivity školy Slunce a Centra služeb Slunce všem,“ uvedla Martina Ebertová. „Do vodárny jezdíme prodávat hrozně rádi, protože je zde vidět opravdový zájem o naše výrobky a vidíte nadšení lidí zakoupit si výrobek nejen pro dobrou věc, ale hlavně pro radost,“ řekla Martina Ebertová na závěr.

IMG_3043Slunce, které ten den rozsvítilo prostory vodárny, zanechalo svoji stopu jak v kancelářích tak i domácnostech zaměstnanců vodárny v podobě svých zajímavých výrobků. A to je dobře!

A malá statistika na závěr: Od roku 2009, kdy byla zahájena spolupráce NF Slunce pro všechny a Středočeských vodáren, do listopadu 2017 se prodaly výrobky celkem za 167 265 Kč. V roce 2009 se prodaly výrobky za 5 500 Kč a v roce 2017 za již 29 342 Kč.

Cena vody v roce 2018